İKİNCİ EL MOTORLU KARA TAŞITLARI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

07 Ekim 2020

İkinci El Motorlu Kara Taşıtlarının Ticareti hakkında sektör temsilcilerinden gelen yoğun sorular karşısında bilgilendirme yapmak üzere Ardahan Ticaret ve Sanayi Odasında bir toplantı düzenlendi.
Bilgilendirme toplantısına İl Müdürümüz Tülay ŞENEL, Ardahan Belediyesi Ruhsat ve Denetim İşleri Müdürü Serap IŞIK, personeli Emirhan HANOĞLU ile Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin DEMİRCİ, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa MORKOÇ ve Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim ÖZER katıldı.
Ardahan’da  ikinci el kara taşıtı ticareti ile iştigal olan ilgili sektör temsilcileri toplantıya büyük ilgi gösterdi. Ticaret İl Müdürümüz Tülay ŞENEL ikinci el oto alım satımına yönetmelikle getirilen şartları ayrıntılı bir şekilde anlatarak, sektör temsilcilerin yaşadıkları sorunlar hakkında açıklamalarda bulundu.
Ardahan Belediyesi yetkilileri tarafından sektör temsilcilerine işyeri açma ve çalıştırma ruhsatı ile ilgili şartlar hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgilendirme yapıldı.